domingo, 16 de octubre de 2011

PERIFÈRICS

Esbrina què és la UCP. Enumera els elements que la componen i descriu quines funcions fa.
La unitat central de processament o CPU (per l'acrònim en anglès de central processing unit), o simplement elprocessador o microprocessador, és el component de l'ordinador i d'altres dispositius programables, que interpreta les instruccions contingudes en els programes i processa les dades. Els CPU proporcionen les característiques fonamentals de l'ordinador digital (la programabilitat) i són un dels components necessaris trobats a les computadores de qualsevol temps, junt amb l'emmagatzemament primari i els dispositius d'entrada/sortida. Es coneix com a microprocessador la CPU que és manufacturada amb circuits integrats. Des de mitjan els anys 1970, els microprocessadors d'un sol xip han reemplaçat gairebé totalment tots els tipus de CPU, i avui en dia, el terme "CPU" és aplicat usualment a tots els microprocessadors
Descobreix quin processadors s'estan instal·lant actualment en els ordinadors que es venen a les botigues d'informàtica.
els nous procesadors son:
Intel Core i7-2600K
AMD Zambezi: 8 núclis que traerán els models de gama més alta.  
Explica quin es la funció del periferis i com els clasificaries.



Els perifèrics són tots aquells dispositius que, tot i formar part de l'ordinador, es troben fora del contenidor principal (anomenat "caixa" o "torre"). Actualment també es fa referència com a perifèrics els dispositius que, tot i estar inclosos dins d'aquesta caixa són elements complementaris al funcionament bàsic de l'ordinador. És el cas d'alguns dispositius inclosos en ordinadors portàtils, com el monitor, el teclat, el ratolícàmeres web, etc.



Els perifèrics de sortida són aquells dispositius que han estat construïts per enviar informació cap a fora de l'ordinador (obviant les senyals de control), com ara imatges, senyals, etc...


periferic d'entrada:
teclat d'apple:  es un teclat sense fil agradable per a la vista, i també per a les mans col·loca el teclat sobre la taula i veuras que ocupa moolt menys espais fins a un 24% menys que altres teclats de mida estandar. El teclat te un preu de 71€.





















Ratolí d'apple:
 La màgia es troba en la tecnologia de Multi-Touch.
El nou Magic Mouse redifineix el que ha de fer un ratolí. A més del disseny de la seva suau i impoluta carcassa, que pot acuar como un botó o com dues, el Magic Mouse presenta una superfície Multi-touch compatible amb el gest multitoque. Desplaça't vertical, horitzontal i diagonal ( 360 graus complets) amb només tocar qualsevol part de la superficie superior. 
Aquest ratolí te un preu de 69€.




















periferics de sortida:


ELS ALTAVEUS:

Monitores de estudio CMS50 de Focal Professional:


El disseny dels altaveus CMS de Focal combina rendiment amb una 

midacompacte. Per això el material de la caixa és d'alumini. La barreja de gran 

gruix,reforços interns i tractament acústic anul · la de forma efectiva l'efecte 

"brunzit" que se sol escoltar en aquest tipus de sistemes. Aquesta altaveus 

tenen un preu de 899€
 




















com es pot clasificar el software? quines diferencies trobes entre els diferents grups?
El programari (software, en anglès) és un terme general emprat per descriure el conjunt dels programes informàtics, procediments i documentació que fan alguna tasca en un ordinador. Comprèn el conjunt sistemàtic dels programes d’explotació i dels programes informàtics que serveixen per a aplicacions determinades. El terme inclou aplicacions com els processadors de text, programari de sistema com el sistema operatiu, que fa d'interfície entre el maquinari i les aplicacions, i finalment el middleware, que controla i coordina sistemes distribuïts.
Programari de sistema: El seu objectiu és desvincular adequadament a l'usuari i al programador dels detalls de la computadora en particular que s'usi, aïllant-lo especialment del processament referit a les característiques internes de: memòria, discs, ports i dispositius de comunicacions, impressores, pantalles, teclats, etc. El programari de sistema li procura l'usuari i programador adequades interfícies d'alt nivell, eines i utilitats de suport que permeten el seu manteniment.
Programari de programació: És el conjunt d'eines que permeten al programador desenvolupar programes informàtics, usant diferents alternatives i llenguatges de programació, d'una manera pràctica.
Programari d'aplicació: És aquell que permet als usuaris dur a terme una o diverses tasques específiques, en qualsevol camp d'activitat susceptible de ser automatitzada o assistit, amb especial èmfasi en els negocis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario